Steak de ton la tigaie


    Dedic aceasta postare tuturor celor care nu se pot apropia de o bucata de ton, preparata a la Master Chefi, aproape cruda, rosie la mijloc, aratand de parca tonul ar fi inca viu. I'm so sorry, dar eu pur si simplu nu pot sa mananc bucati de carne rare si medium rare, mi se intoarce stomacul pe dos numai cand ma gandesc la asa ceva. Asa ca, se poate foarte bine sa gatim steakul de ton 2-3 minute pe fiecare parte, astfel incat steakul sa iasa si suculent, si fara aspectul acela, de carne cruda. Eu am avut doua bucati de ton, pe care le-am sarat bine, apoi le-am tavalit printr-un amestec de susan alb si negru, presand bine, apoi le-am tras la tigaie, in putin ulei, 3 minute pe fiecare parte. Carnea iese suculenta, nu are gust pregnant de peste, ne-a placut foarte mult, chiar si sotului, care nu e fan peste. Pentru copii am pregatit somon, in aceeasi maniera, tavalit prin susan apoi tras la tigaie.